Wanneer, wat en hoe in de tuin?

We maken het tuinonderhoud makkelijker voor u

Tuinonderhoud door de Hoog hoveniers
#

Wanneer moet ik nu wat doen in mijn tuin ?

Gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, bemesten… tuinonderhoud kan lastig zijn. Niet iedereen kan er de motivatie voor opbrengen en heeft de kennis in huis. Om uw tuin mooi en gezond te houden is het belangrijk om op de juiste momenten te handelen. Wij krijgen veel vragen over het onderhouden van de tuin, zoals:

  • Wanneer moet ik snoeien?
  • Welke planten en bomen mag ik snoeien? En hoe?
  • Wanneer kan ik mijn gazon inzaaien?
  • In welke maand(en) mag ik planten verplaatsen?
  • Hoe kan ik het beste onkruid verwijderen?

Meld u zich aan voor ons nieuwe concept

En zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken. Met onze tuinwekker bent u altijd op de hoogte van wat er op dat moment moet gebeuren aan uw tuin. Wij geven u zoveel mogelijk tips om het op de juiste manier te doen.

Binnenkort kunt u nog meer informatie vinden op de website van de Tuinwekker!

Bent u nieuwsgierig geworden? Laat hier uw gegevens achter en dan bent u een van de eersten die het gemak gaat ervaren. U zit nog nergens aan vast en het is vrijblijvend kennismaken.